• Inloggen
  • (X)Inloggen

   Ik ben al klant bij Verkeerslantaarn.nl

   Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord hier in om in te loggen op de website:

   Wachtwoord vergeten?

   Nog geen klant bij Verkeerslantaarn.nl?

   • Simpel en snel bestellen
   • Direct inzicht in de actuele prijzen
   • Automatische bedrijfsgegevens ophalen
   • Eerdere bestellingen bekijken
   • Volg de status van uw bestelling
   Nieuw bij Verkeerslantaarn.nl

Contactgegevens

Verkeerslantaarn.nl
Postbus 26
5320 AA Hedel

085 902 2292 | Routebeschrijving

U bent hier:
 • Home
 • Klantenservice

Account

Om bij Verkeerslantaarn.nl te bestellen hebt u een account nodig. Deze kunt u vrijblijvend aanmaken door aan de linker zijde te klikken op de button maak account aan. Hebt u dat gedaan, dan kan het maximaal 1 werkdag duren voordat deze is geactiveerd, u krijgt via e-mail een bevestiging zodra uw account is geactiveerd. E-mail adressen die eindigen op .hotmail, .gmail en/of .yahoo worden niet in behandeling genomen en verwijderd uit onze database.Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor uw bestellingen en worden niet verstrekt aan derden.

Levertijd en levering

Verkeerslantaarn.nl heeft een uitgebreide voorraad van veel producten en streeft een snelle levering na. Wilt u nadere informatie betreffende de levertijd van een bepaald product, dan kunt u met ons contact opnemen via verkoop@verkeerslantaarn.nl of telefonisch via nummer 085-9022292. Hebt u een bestelling geplaatst via verkeerslantaarn.nl, dan wordt u op de hoogte gesteld door middel van een e-mail over de verwachte leverdatum van uw bestelling. De verwachte leverdatum is terug te vinden in mijn account wanneer u bent ingelogd met uw gebruikersnaam en wachtwoord.Uiteraard is het ook mogelijk om uw bestelling af te halen bij Verkeerslantaarn.nl. klik hiervoor bij het besteloverzicht op de button afhalen in Hedel.
Wij leveren onze producten alleen in Nederland en België.

Prijzen

Om op verkeerslantaarn.nl de productprijzen te kunnen zien hebt u een account nodig. U kunt uw account vrijblijvend aanmaken door aan de linker zijde van deze site te klikken op de button maak account aan. Nadat uw aangemaakte account is goedgekeurd, kunt u bovenaan op de site inloggen. De getoonde prijzen op verkeerslantaarn.nl zijn exclusief BTW. Mogelijke korting wordt pas verrekend bij het besteloverzicht. Een eventuele kortingscode kunt u invoeren in het besteloverzicht.

Verzendkosten

De verzendkosten zijn afhankelijk van het product. Indien u meer als één product besteld, dan betaald u alleen de verzendkosten voor het product met het hoogste verzendtarief. Bij levering op één van de waddeneilanden zal aan de hand van het product eventuele extra verzendkosten in rekening worden gebracht.

Standaard verzending:
Onder standaard verzending valt 95% van onze producten. Bij bestellingen onder de €500,- wordt er €25,- verzend/administratie kosten in rekening gebracht. Bij bestellingen boven de €500,- is verzending gratis.

Vracht (klein):
Onder vracht (klein) valt verkeersmasten en voorwaarschuwingsseinen. Hiervoor wordt €175,- in rekening gebracht voor verzending.

Vracht (groot):
Onder vracht (groot) vallen zweepmasten, portalen en masten die langer zijn als 4 meter. Hiervoor wordt €375,- in rekening gebracht voor verzending.

Afhalen
U kunt uw bestelling gratis afhalen bij ons magazijn in Hedel. Er worden geen verzend/administratiekosten in rekening gebracht.

Betaling

Als vaste klant kunt u bij verkeerslantaarn.nl op rekening bestellen. Nadat wij de bestelling hebben verstuurd, ontvangt u de factuur per post. De betaling dient binnen 30 dagen na factuurdatum te zijn voldaan. Bent u een nieuwe klant, dan kunt alleen bestellen via iDeal of doormiddel van vooruitbetaling. Wij sturen u de factuur en zodra deze is voldaan wordt uw bestelling verwerkt. Mocht u vaker bestellen op verkeerslantaarn.nl dan wordt bestellen op rekening uiteraard ook voor u mogelijk. Komt u de bestelling afhalen in Hedel dan kunt u de bestelling ook betalen via Pin.

Retouren

Heeft u een product dat defect is? Dan kunt u het product retour sturen aan ons. Hiervoor dient u een RMA aanvraag in te dienen. Het RMA formulier kunt u vinden onder “mijn account” (hiervoor dient u ingelogd te zijn). Na het aanmelden van de RMA krijgt u van ons binnen 5 werkdagen  een e-mail met een retourformulier met aanvullende instructies, dit formulier voegt u toe aan de retourzending.